Wednesday, August 15, 2007

From the VIP seats - Fanny, RC Henry and Phillipa Joy

Fanny uit Utrecht heeft de spits afgebeten. Ze schrijft melencholisch liedjes, speelt fingerpicking guitaar. En heeft een stem die iets naar Jonie Mitchell neigt, maar toch ook veel variatie heeft. Liedjes over de maatschappij, liefde en verdriet.

Tweede was R.C Henry, met zijn dobro. Donkere liedjes vol met de kleur van blues en geur van blue grass. Maar toch heeft hij zijn eigen stijl en voorkomen. Rics album is nearly dine, so soon we will have news about the release! I have heard some of the tracks and its awesome

Derde en laste op deze avond was Phillipa Joy, een meisje van “down under” die werkt bij de Nieuw-Zeelandse ambassaade, en de ambassadrice en haar man waren ook aanwzig. Phillipa spelt op een 12 string, en het was haar eest optreden ooit in Nederland. Speciaal voor dit optreden had ze, de dag ervoor, een gitaar element gekocht, maar helaas lukte het niet om deze te laten werken. Dus hebben wij haar 12-snarige gitaar met een microfoon uitversterkt en kwam alles toch weer goed.

Het was weer een afwisselende, gezellige avond

0 Comments:

Post a Comment

<< Home