Friday, December 28, 2007

6 January in Lokaal Vredebreuk

......The first night in Lokaal Vredebreuk for 2008 is on January 6......


Mayumi leert vanaf haar zevende jaar piano spelen van haar oma. Op latere leeftijd leert ze ook guitaar te spelen. Haar repetoire bestaat uit zelfgeschreven nummers met zang, waarbij ze zichzelf begeleid op de piano, danwel op de gitaar.

Het duurde 14 jaar, op een korte blokfluitcarrière na, voordat Vincent muziek ging maken. Het werd een gitaar. De eerste liedjes volgde snel en na een aantal bandjes (o.a. Sleepless en Chuck Norris) kwam het idee op om alleen liedjes te gaan spelen en daarmee op te gaan treden, alleen. Volledig gestripte, minimale akoestische liedjes. Het eerste demo-tje is klaar en optredens zullen volgen. De muziek is beïnvloed door bands/artiesten als Motorpsycho, Songs;Ohia (Jason Molina), Sufjan Stevens, Q and not U, Interpol, Daryll-Ann, The Posies, Cat Power, Neil Young, John Frusciante, PJ Harvey, At the Drive-In etc. etc. etc. etc.

Maarten Willems (geboren te Den Haag 18-08-58)geeft al zijn 25 jaar muziekles op verschillende basisscholen.Nog langer schrijft hij gedichten en liedjes. Regelmatig geeft hij dichtvoordrachten. In o.a. Branoul was hij vaak gastdichter op de zondichtmiddag. Hij heeft 6 dichtbundeltjes in eigen beheer uitgebracht. Pas in 2001 maakte hij een cd met gedichten, liedjes en melodietjes waarop hij ook als Nederlandstalige singer/songwriter te horen is.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home