Monday, December 10, 2007

Verslag Lokaal Vredebreuk 09-12-2007

De avond begon vanavond wat rustig. De eerste performer, Jacek Koba, loste dit geweldig op door zijn set te spelen vanaf een barkruk in het midden van de zaal. Begon daardoor wat onwennig aan zijn eerste nummer maar wist al snel het publiek voor zich te winnen door in deze intieme zetting veel met dynamiek te spelen.

Gaston Dorren, onze tweede gast, volgde Jacek zijn voorbeeld op en speelde vanuit dezelfde setting een afwisselde set die zowel ontroerend als dolkomisch was. Vooral door de interactie met de zaal tijdens een nummer over seksfilmpjes op het internet bracht Gaston zijn performance tot een… laten we zeggen… hoogtepunt.

Nadat al het speelgoed van zijn kind uit de gitaar was geschud was daar Eelco Romijn die als enige wel het podium opging maar toch onversterkt speelde. Ook hij wist ons te boeien. Lieve melodieuze liedjes van hemzelf werden afgewisseld met een paar covers (a.o. van Neil Young).

Zo zie je maar weer hoe je met enkel een gitaar en een flinke dosis “soul” Lokaal Vredebreuk om kan toveren tot je eigen huiskamer.

Peace

Dader.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home