Tuesday, May 29, 2007

From the V.I.P Seats - dJEFF, SOA and Kristen Holly

Vanavond hadden we in Lokaal Vredebreuk een compleet afgeladen zaal. Hoogstwaarschijnlijk omdat in feite niemand morgen hoefde te werken. Reden genoeg om eens lekker 3 singer-songwriters uit te komen checken.

De eerste act van de avond was dJEFF. Jeffrey heeft erg poppy songs met positieve energie erin. Zijn gitaarspel viel met name op, dat het erg afwisselend was. Een lekkere vibe, daar draait het om bij dJEFF.

De tweede act is, voor ons in ieder geval, een oude bekende. Daniël van The Sound Of Amnesia speelt een set met een kaliber waar je aan moet wennen. Een zaalvullend geluid veroorzaakt door een man die enkel met zijn stem en zijn gitaar je weet in te pakken en af te voeren. Geen tijd om een biertje te bestellen, want hij weet je aandacht wel vast te houden. Een supersterke performance van iemand die normaal gesproken toch al aardig sterk in zijn schoenen staat.

Nee, wat dat betreft is onze import-singer-songwriter van vanavond wel wat anders. Het lieve meisje Kristen Marie Holly speelt lieve gitaarliedjes (op een van dJEFF geleende gitaar, want die van haar was tijdens de vlucht naar europa gebroken). Door veel bijgeluiden te maken weet ze een gevarieerde set neer te zetten waar iedereen even lekker tot rust kon komen na de set van Daniël.

Volgende week hebben we op zaterdag natuurlijk Kaderock, mis dat zeker niet, want we hebben een paar fantastische artiesten op het programma gezet! Daarnaast hebben we op zondagavond natuurlijk nog Mak Wolven, Tzja Giantor en Arno Loriaux staan. Allemaal lekker uit de buurt, dus dat gaat geheid gezellig worden!

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home