Monday, April 21, 2008

Den Haag Songwritersguild breidt uit naar het HnM Café

Vandaag zijn de definitieve afspraken afgerond tussen het Den Haag Songwritersguild en het HnM cafe aan de molenstraat in Den Haag om op maandelijkse basis een singer-songwritermiddag te organiseren. Elke laatste zondag van de maand zal daar tussen drie en vijf uur 's middags een tweetal optredens van verschillende singer-songwriters uit de regio plaatsvinden
Op zondag 27 april zullen de Rotterdamse Vera en de Haagse Snowcover de nieuwe samenwerking een feit maken. De aanschaf van een nieuw geluidssysteem zal garant staan voor een heldere en mooie beleving van de optredens.

De toegang is uiteraard gratis!

Love Poetry Hate Racism 2008

Celebrating Diversity across the Spoken World

In Belfast, Derry, Dublin, Brisbane, Warschau, Wenen, New York, Londen, Singapore, Manchester, Auckland, Minneapolis, Sidney, Melbourne, Devon, Perth, Galway e.v.a.

In Den Haag met:

Rob Gee (UK)

D.O.M. (poëziepopgroep)

Mujsin Al Sarraj

Katbite (singersongwriter & percussionist)

Open podium: 1 gedicht per persoon max. 2 minuten

DINSDAG 6 MEI

http://www.myspace.com/lovepoetryhateracism

AANVANG: 20.00 UUR
HOTEL HET CENTRUM (Veenkade 6, Den Haag)

Stadsdichter Harry Zevenbergen besloot met deze avond aan te sluiten bij een internationaal initiatief van een groep dichters uit Belfast. Vanaf eind april zijn er in zo´n 40 steden over de hele wereld poëzieavonden.

Over het ontstaan van ´Love poetry, hate racism´:

Love Poetry Hate Racism is een initiatief van een groep Noord-Ierse dichters om culturele diversiteit en tolerantie te promoten d.m.v. poëzie en gesproken woord. Ieder jaar worden dichters over de hele wereld gevraagd om rond eind april literaire evenementen te organiseren.

Love Poetry Hate Racism is ontstaan in Belfast waar het aantal racistische aanvallen op de groeiende populatie van etnische minderheden de laatste jaren snel toenam. Omdat het probleem niet alleen speelt in Noord-Ierland is besloten voor een wereldwijde aanpak te kiezen. Gericht tegen alle vormen van discriminatie of dat nu op basis van geloof/levensovertuiging, afkomst, huidskleur of seksuele geaardheid is.

Love Poetry Hate Racism is een oproep van schrijvers en dichters om racisme te bestrijden door op poëtische wijze diversiteit te vieren.

Thursday, April 10, 2008

Sunday 13 April 2008


Matthew de Zoete will be plying on Radio Midvliet at 1.10pm (thats in the afternoon, folks).





Later that night he will also play in Lokaal Vredbreuk along with Winnie Harhuis and Ton Jenner

come check it out!

Saturday, April 05, 2008

Paulina Dubai, Christian Alsemgeest and Diftong





In Lokaal this sunday we have of course three great artists playing

dont forget to check us out on You tube